Opdatering om Coronavirus

Kære forældre

Som I sikkert har hørt i nyhederne her til aften lukker skoler og institutioner fra mandag og 14 dage frem. I den forbindelse etableres der fra mandag nødpasning af de få elever hvis forældre har kritiske funktioner i samfundet, og som ikke har andre muligheder.

Vi følger statsministeriets vejledninger og opfordrer derfor til at alle børnene bliver hjemme fra skole allerede fra i morgen. Der vil torsdag og fredag være personale tilstede på skolen i skolens og SFO’ens åbningstid til nødpasning.

I løbet af i morgen vil vi orientere yderligere, bl.a. om hvordan man tilmelder sig nødpasning samt evt, hotline til skolen. Vi anbefaler at man ikke kontakter skolen unødigt da vi behov for at kunne reorganisere.

Ledelsen på Englystskolen

Denne besked er lagt her på hjemmesiden da Aula i skrivende stund er nede. Fremtidig information vil tilgå i Aula.

12.03.20 Hjemmearbejde Shape Created with Sketch.
12.03.20 Behov for nødpasning Shape Created with Sketch.
14.03.20 Pressemeddelese fra SSP Vejle Shape Created with Sketch.
18.03.20 Pressemeddelelse fra SSP Vejle NY Shape Created with Sketch.